Glazură De Caramel I

Glazură De Caramel I
Caramel glazura i este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această glazură are 140 de calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, unt, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Cupcakes cu dovleac Caramel cu glazură de brânză cremă de scorțișoară Caramel, Cupcakes Cu Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel, și Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, topiți untul și amestecați în 3 linguri de lapte și zahăr brun. Se fierbe energic timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se bate în 1/2 cană de zahăr de cofetărie. Se răcește ușor și se bate în vanilie și restul de 1/2 cană de zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
3
Adăugați mai mult lapte dacă amestecul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista