Glazura De Unt De Migdale

Glazura De Unt De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de înghețare, așa că încercați glazura de unt de migdale. Această rețetă servește 9. O porție conține 1204 calorii, 3G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichior de migdale, zahăr pudră, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu glazură de unt de migdale, Cupcakes vegane cu Verbena cu lămâie cu glazură "Buttercream" de portocale-migdale, și Cupcakes cu migdale de afine cu glazură de unt de afine.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Bateți treptat într-un sfert zahăr pudră; adăugați sare, lichior și vanilie, bătând până la amestec. Adăugați treptat zahărul pudră rămas alternativ cu lapte, începând și terminând cu zahăr pudră. Bateți la viteză medie până la răspândirea consistenței. Acoperiți pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
(din Cutie)(din Cutie)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista