Giroscoape de pui sau curcan

Giroscoape de pui sau curcan
Nevoie de un fel principal fără lactate? Giroscoapele de pui sau curcan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 447 calorii. Un amestec de spanac și pui bătut, la grătar, castraveți grosolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Turcia Giroscoape, Turcia Giroscoape, și Turcia Giroscoape.

Instrucțiuni

1
Așezați castravetele ras pe un prosop de hârtie și stoarceți ușor uscat. (Nu săriți peste acest pas sau veți avea au un pansament apos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Combinați castraveții scursi, Hellmann ' s euro sau Best Foods Euro Real maioneză, usturoi, suc de lămâie și coaja într-un castron mic. Condimentați, dacă doriți, cu sare și piper negru. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Întindeți câteva linguri de pansament în fiecare pita; adăugați frunze de spanac, roșii și pui, apoi stropiți cu pansament suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Gyros funcționează foarte bine cu vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul. Dacă aveți chef să mergeți grecesc cu mâncarea dvs. grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a le împerechea cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu plin de corp, potrivit pentru carne prăjită și miel. Librandi Critone cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Librandi Critone
Librandi Critone
De culoare paie-lămâie palidă, vinul are arome delicate de mere verzi și fructe de copac care completează nuanțe de piersici, flori sălbatice și un indiciu de iarbă proaspăt tăiată. Uscat și crocant pe gust, acest vin arată eleganță cu straturi de arome care continuă să se dezvăluie bine în finisaj.Asociați acest vin cu antipasti cu fructe de mare, pește la cuptor, mâncăruri cu paste pe bază de fructe de mare, salate și legume la grătar.Amestec: 90% Chardonnay, 10% Sauvignon Blanc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista