Giroscoape Cu Pâine De Carne

Giroscoape Cu Pâine De Carne
Rețeta Giroscoapelor cu pâine de carne este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 178 calorii. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, roșii, pâine pita și ceapă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Giroscoape Preferate De Pâine De Carne, Giroscoape Preferate De Pâine De Carne, și Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Apăsați într-un 9-in negreșit. x 5-în. tigaie de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
3
Coaceți la 350 de ore pentru 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când nu rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160 de scurgeri de culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Tăiați în felii subțiri.
6
Așezați pâinea de carne, ceapa și roșiile în jumătăți de pita; stropiți cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista