Gingersnap-Cheesecake Cu Pere

Gingersnap-Cheesecake Cu Pere
Această rețetă servește 12. O porție conține 386 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, zahăr granulat, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear-Gingersnap Cheesecake, Cheesecake cu pere cu crustă de ghimbir, și Tarta Cu Pere Gingersnap.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mediu, combinați untul și ghimbirul zdrobitnaps. Apăsați amestecul într-o tigaie cu arc de 9 inci, lucrând firimiturile peste fund și apoi în sus pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți timp de 20 de minute. Într-un castron mic, aruncați perele și ghimbirul. Tapetați crusta răcită cu perele, suprapunând ușor feliile. Într-un castron mare, cu un mixer electric pe mediu, bateți crema de brânză timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GhimbirGhimbir
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
CuptorCuptor
BolBol
3
Adăugați 1 cană de zahăr și bateți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Adăugați ouăle, câte 1 și amestecați până se combină. Se amestecă 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
5
Se toarnă amestecul peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
6
Coaceți până când blatul este abia setat, dar încă ușor clătinat, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați tigaia într-o grătar, dar lăsați cuptorul pornit. Într-un castron mic, combinați smântâna și restul de zahăr și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se toarnă peste cheesecake și se coace timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se transferă într-o grătar și se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore înainte serving.In avans: faceți cheesecake-ul și dați-l la frigider până la 2 zile. Feliați-l chiar înainte de servire, trecând cuțitul sub apă caldă după fiecare tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile Gingersnap funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista