Gingered Rodie Cosmo

Gingered Rodie Cosmo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Gingered Rodia Cosmo. Această rețetă face 1 porții cu 303 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ghimbir confiat, suc de rodie, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rodia Cosmo, Gingered Clementine Rodie Creveți, și Cosmo-Ul Perfect pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un agitator de cocktail cu gheață și adăugați vodca, lichiorul de portocale, berea de ghimbir, sucul de rodie și stoarceți de var. Se agită bine (până se formează cristale de gheață) și se toarnă într-un pahar de martini răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
2
Garnisiți cu ghimbir confiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista