Gingerbread man
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Gingerbread man ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 260 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 479 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cireșe glacercul, ghimbir de tulpină dintr-un borcan, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Omul de turtă dulce al PDT, Gingerbread Man Granola, și Turtă Dulce Om Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tapetați 2 foi de copt cu pergament de copt. Topiți untul, zahărul și siropul într-o tigaie.
Amestecați făina, sifonul, condimentele și un vârf de sare într-un bol. Se amestecă amestecul de unt și ghimbirul tocat pentru a face un aluat rigid.
Așteptați până când se răcește suficient pentru a se descurca, apoi întindeți aluatul la aproximativ 5 mm grosime. Ștampila afară bărbați turtă dulce, re-rulare și apăsând garniturile înapoi împreună și rulare din nou. Ridicați pe foi de copt.
Coaceți timp de 12 minute până devin aurii. Se răcește 10 minute pe foi, apoi se ridică pe rafturile de răcire.
Pentru a decora, amestecați zahărul glazurat cu câteva picături de apă până când este gros și neted. Înjumătățiți apoi feliați cireșele subțire pentru a face zâmbete și tăiați ghimbirul în pătrate mici. Puneți glazura într-o pungă cu alimente, tăiați cel mai mic pic dintr-un colț, apoi strângeți ochii și nasturii și un zâmbet minuscul pe 1 bărbat la un moment dat. Stick pe un zâmbet de cireșe și butoane de ghimbir. Repetați; lăsați să setați. Se va păstra până la 1 săptămână într-o cutie etanșă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru turtă dulce. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.