Ginger Streusel-Topped Cheesecake
Ginger Streusel-Topped Cheesecake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 533 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, gingersnaps grosolan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ginger Streusel-Topped Cheesecake, Cheesecake Cu Mere Acoperit Cu Streusel, și Streusel A Depășit Barele De Cheesecake Cu Mere.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând bine cu o lingură.
Presărați streusel deasupra cheesecake-ului congelat.
Coaceți la 425 timp de 16 până la 19 minute sau până când streusel se rumeneste. Scoateți cheesecake cald în boluri de servire.
Ginger Streusel-Topped Pumpkin Pie: pregătiți toppingul conform instrucțiunilor pentru cheesecake.
Presărați topping peste o mică plăcintă cu dovleac la cuptor.
Coaceți din nou la 425 timp de 18 până la 20 de minute pentru a rumeni streuselul.
Lăsați să stea 15 minute. Felie pentru a servi.