Ginger-Hoisin carne de vită și Scallions pe prăjituri crocante cu tăiței

Ginger-Hoisin carne de vită și Scallions pe prăjituri crocante cu tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de vită cu ghimbir-Hoisin și Scallions pe prăjituri crocante cu tăiței. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă fără lactate servește 32 și costă 53 de cenți pe porție. Un amestec de filet de vită, rădăcină de ghimbir, tăiței de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Carne de vită Hoisin cu tort crocant de tăiței, Prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions, și Prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un ceainic de 4 litri plin cu trei sferturi cu apă și aduceți la fierbere. Gatiti taiteii in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 3 minute, si scurgeti-i intr-o strecuratoare. Tăiați fin părțile albe și verde pal de scallions, rezervând părți verde închis. Într-un castron aruncați tăiței cu scallions tocate și 1 lingură fiecare de ghimbir și ulei până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Pentru a găti "prăjituri" cu tăiței, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Aruncați niște tăiței îngrămădind linguri (Vezi nota, începutul rețetei), distanțate uniform, în tigaie și cu o furculiță întinsă pentru a forma cercuri de 1 1/2 inch. Gatiti prajiturile cu taitei pana devin aurii si crocante, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Cu clești transferați prăjiturile cu tăiței așa cum sunt gătite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Faceți mai multe prăjituri cu tăiței în același mod, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar. Prăjiturile cu tăiței pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ardei ArbolArdei Arbol
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
CleșteClește
3
Se usucă filetul și se înjumătățește pe lungime.
4
Tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime pentru a forma 2 benzi lungi (4 benzi lungi în total). Într-un castron amestecati împreună suc de lămâie, hoisin și sosuri de soia, și restul de gingerroot lingura. Puneți amestecul de carne de vită și hoisin într-o pungă de plastic sigilabilă. Marinați carnea de vită, acoperită și răcită, întorcând punga o dată sau de două ori, cel puțin 1 oră și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos HoisinSos Hoisin
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți carnea de vită din pungă și transferați marinada într-o cratiță mică. Se fierbe marinada 2 minute și se răcește complet. Sosul de ghimbir-hoisin se păstrează, acoperit și răcit, 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
MarinadaMarinada
GhimbirGhimbir
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Într-o tigaie grea, încălziți 1/2 lingură de ulei la foc moderat până când fumați și rumeniți carnea de vită pe toate părțile, aproximativ 3 minute în total pentru fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați carnea de vită într-o tigaie mică de prăjire superficială și gătiți în mijlocul cuptorului 10 până la 12 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
9
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea 20 de minute. Carnea de vită poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
În timp ce carnea de vită este în picioare, tăiați verdele de scallion rezervat în fâșii subțiri de julienne de 1 1/2 inch. Răciți verdeața de scallion, învelită într-un prosop de hârtie umezit, cel puțin 10 minute și, într-o pungă de plastic sigilabilă, până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
11
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch și acoperiți fiecare tort de tăiței cu 1 felie. Topiți feliile de vită cu aproximativ 1/4 linguriță de sos și câteva verdeață de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista