Ginger-Hoisin carne de vită și Scallions pe prăjituri crocante cu tăiței

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de vită cu ghimbir-Hoisin și Scallions pe prăjituri crocante cu tăiței. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă fără lactate servește 32 și costă 53 de cenți pe porție. Un amestec de filet de vită, rădăcină de ghimbir, tăiței de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Carne de vită Hoisin cu tort crocant de tăiței, Prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions, și Prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un ceainic de 4 litri plin cu trei sferturi cu apă și aduceți la fierbere. Gatiti taiteii in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 3 minute, si scurgeti-i intr-o strecuratoare. Tăiați fin părțile albe și verde pal de scallions, rezervând părți verde închis. Într-un castron aruncați tăiței cu scallions tocate și 1 lingură fiecare de ghimbir și ulei până se combină bine.
Pentru a găti "prăjituri" cu tăiței, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Aruncați niște tăiței îngrămădind linguri (Vezi nota, începutul rețetei), distanțate uniform, în tigaie și cu o furculiță întinsă pentru a forma cercuri de 1 1/2 inch. Gatiti prajiturile cu taitei pana devin aurii si crocante, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Cu clești transferați prăjiturile cu tăiței așa cum sunt gătite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Faceți mai multe prăjituri cu tăiței în același mod, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar. Prăjiturile cu tăiței pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Se usucă filetul și se înjumătățește pe lungime.
Tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime pentru a forma 2 benzi lungi (4 benzi lungi în total). Într-un castron amestecati împreună suc de lămâie, hoisin și sosuri de soia, și restul de gingerroot lingura. Puneți amestecul de carne de vită și hoisin într-o pungă de plastic sigilabilă. Marinați carnea de vită, acoperită și răcită, întorcând punga o dată sau de două ori, cel puțin 1 oră și până la
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Scoateți carnea de vită din pungă și transferați marinada într-o cratiță mică. Se fierbe marinada 2 minute și se răcește complet. Sosul de ghimbir-hoisin se păstrează, acoperit și răcit, 1 zi.
Într-o tigaie grea, încălziți 1/2 lingură de ulei la foc moderat până când fumați și rumeniți carnea de vită pe toate părțile, aproximativ 3 minute în total pentru fiecare bucată.
Transferați carnea de vită într-o tigaie mică de prăjire superficială și gătiți în mijlocul cuptorului 10 până la 12 minute pentru mediu-rar.
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea 20 de minute. Carnea de vită poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
În timp ce carnea de vită este în picioare, tăiați verdele de scallion rezervat în fâșii subțiri de julienne de 1 1/2 inch. Răciți verdeața de scallion, învelită într-un prosop de hârtie umezit, cel puțin 10 minute și, într-o pungă de plastic sigilabilă, până la 1 zi.
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch și acoperiți fiecare tort de tăiței cu 1 felie. Topiți feliile de vită cu aproximativ 1/4 linguriță de sos și câteva verdeață de scallion.