Gina ' s Nap Greens

Gina ' s Nap Greens
Gina ' s Nap Greens ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 205 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Dacă aveți usturoi, ulei de măsline, verdeață de nap și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este extraordinar. Încercați Gina ' s cel mai bun Collard Greens, Gina ' s Collard Greens, și Napi Verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline în cuptorul olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se adaugă fulgi de ceapă, usturoi și ardei roșu și se sotează până se înmoaie și se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați verdeața de nap spălată și curățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi VerziNapi Verzi
4
Se amestecă împreună. Gatiti pana se ofilesc, aproximativ 3 minute.
5
Adăugați piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6
Într-un castron mic, bateți muștarul Dijon cu bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați la verdeața ofilită și gătiți până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
8
Adăugați pecanele prăjite și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista