Gina miere muștar sărut aripi

Gina miere muștar sărut aripi
Gina miere muștar sărut aripi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 443 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, untul, muștarul dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Miere-Muștar Aripi De Pui, Aripi De Pui Cu Muștar De Miere, și Aripi De Pui Cu Muștar Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați sosul de grătar, coaja de portocală, sosul fierbinte, mierea și Dijon împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sos FierbinteSos Fierbinte
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați aripile de pui și aruncați pentru a combina. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat cel puțin 30 de minute și până peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Pregătiți grătarul la foc mediu direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scurgeți aripile din marinată și uscați-le. Grătiți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
În timp ce aripile se prăjesc, topiți untul într-o cratiță mică pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Bateți mierea și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Periați glazura pe aripi și lăsați să gătească încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Aripi De PuiAripi De Pui
9
Serviți aripile montate pe un platou presărat cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Aripi De PuiAripi De Pui

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista