Gina ciocolata Lira tort

Gina ciocolata Lira tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Gina ' s Chocolate Pound. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 890 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți unt, sare de masă, pudră de cacao cu proces olandez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul de ciocolată fără făină al ginei, Chocolate Chip Pound tort cu sos de lichior de ciocolată-cafea, și Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie Bundt de 10 inci și praf cu pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare al unui mixer de suport, adăugați untul și zahărul. Folosind atașamentul cu zbaturi, cremă împreună până când este ușoară și pufoasă și volumul a crescut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați ouăle și gălbenușul de ou, câte 1 pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
4
Într-un alt bol de amestecare, bateți împreună făina, pudra de cacao, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați ingredientele uscate alternativ cu laptele de unt în amestecul de unt și ouă care se termină cu făina. Se amestecă vanilia și se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
6
Coaceți timp de 1 oră și 10 minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă înainte de a ieși pe o farfurie de servire și de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Adăugați ciocolata într-un castron de dimensiuni medii. Într-o cratiță mică la foc mic, adăugați smântâna și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Se toarnă crema peste ciocolată și se adaugă siropul de porumb. Odată ce ciocolata se topește, amestecați împreună pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Stropiți peste tort și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista