Gin & Tonic Prajiturele
Reteta Gin & Tonic Cupcakes este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 16 porții cu 290 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de canolan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gin și Tonic, Franceză Gin Tonic felul meu, și Gin și Tonic la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile de ou, apa, uleiul, sucul de lămâie, coaja și vanilia.
Adăugați la ingredientele uscate; bateți până se amestecă bine.
Adăugați cremă de tarter la albușurile de ou; bateți cu bătătoare curate până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în aluat.
Umpleți cupele de brioșă căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Coaceți la 325 de minute timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un castron mare, bateți brânza, smântâna, zahărul cofetarilor, ginul și colorantul alimentar până se formează vârfuri rigide. Pipe peste cupcakes.
Garnisiți cu felii de var. Refrigerați resturile.