Gimlet De Busuioc Dulce
Această rețetă servește 6. O porție conține 260 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de busuioc, gin plymouth, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vasile Gimlet, Rețetă De Gimlet De Busuioc, și Dovadă Zero: Gimlet De Busuioc De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică de sos combinați zahărul cu 1 cană de apă. Gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul, aproximativ 5 minute. Opriți căldura.
Adăugați busuiocul tocat într-un castron rezistent la căldură, apoi turnați ssyrupul peste frunze pentru a se înmuia aproximativ 30 de minute. Se strecoară amestecul, aruncând busuiocul.
Lăsați să se răcească complet.
Adăugați siropul simplu de busuioc, ginul și sucul de lămâie într-un ulcior de dimensiuni medii.
Turnați cocktailul într-un pahar de modă veche umplut cu gheață. Garnsih cu o crenguță de busuioc.