Giardiniera cu șuncă și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 440 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 1,78 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scallions, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, și Giardiniera.
Instrucțiuni
1
Puneți o pungă de plastic resigilabilă într-un castron și adăugați oțetul, zahărul și 2 linguri de sare. Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați scallions și conopidă și blanch până când este crocant, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați legumele în punga de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ghimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați 2 căni de apă rece. Sigilați punga, apăsând aerul; înghețați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Între timp, adăugați mazărea în apa clocotită și albiți până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Se usucă și se taie în diagonală în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scurgeți scallions și conopida, rezervând 3 linguri de lichid de murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Ghimbir întreg, Zdrobit
7
Transferați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați mazărea, fasolea albă, șunca, pătrunjelul și semințele de floarea soarelui. Într-un castron mic, bateți lichidul de decapare rezervat cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Semințe De Floarea Soarelui
Fasole Albă
Fripturi De Carne Din New York
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă bine.