Ghiocei de ciocolată, nucă de cocos și migdale

Ciocolata, nuca de cocos și migdalele de zăpadă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 31 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Lemon Snowdrops, Mărturisirea #141: am nevoie de niște ciocolată în micul dejun ... ciocolată dublă, migdale și Granola de nucă de cocos, și Ciocolată Nucă De Cocos Migdale Biscuiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 27
Așezați primele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu subbeat). Îndoiți ușor în nucă de cocos, migdale și minichips.
Aruncați aluatul cu linguri ușor rotunjite la 1/2 inch pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Așezați 1 tigaie pe raftul inferior al cuptorului și 1 tigaie pe raftul din mijloc.
Coaceți la 275 timp de 30 de minute. Rotiți tigăile; coaceți încă 30 de minute sau până când prăjiturile sunt uscate.
Scoateți cookie-urile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.