Ghimpat Wassail
Ghimpat Wassail ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, cidru de mere, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Wassail, Wassail, și Ceai Wassail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de mere, sucul de afine și zahărul brun într-un aragaz lent de 6 litri.
Așezați 12 dintre cuișoare, boabele de ienibahar și bețișoarele de scorțișoară într-o bucată mică de pânză de brânză și legați-le cu sfoară de bucătărie pentru a face o pungă.
Adăugați la aragazul lent, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 5 ore.Între timp, încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți fiecare măr cu 3 cuișoare rămase și puneți-l într-o tigaie de 8 pe 8 inci.
Adăugați apa și coaceți până când merele sunt puțin fragede când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 45 de minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.După ce sucurile s-au fiert timp de 4 până la 5 ore, adăugați merele în aragazul lent. Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de portocală în benzi largi, asigurându-vă că evitați miezul alb și adăugați cojile în aragazul lent.
Scoateți punga de condimente și amestecați Calvados.
Se servește fierbinte (lăsați aragazul lent pornit pentru a menține cocktailul cald).