Ghimbir Curry carne de porc și orez

Ghimbir Curry carne de porc și orez
Carnea de porc și orezul cu Curry de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 233 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ghimbir-Curry carne de porc și orez, Orez și linte cu frunze de Curry și ghimbir (Ven Pongal), și Orez Șofran-Ghimbir Cu Supă De Curry Roșu Thailandez.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista