Gheață De Pepene Verde
Pepene verde Popsicles ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 140 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gheață De Pepene Verde, Gheață De Castraveți Cu Pepene Verde, și Tequila Pepene Verde Popsicles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 cană de zahăr și amestecul uscat de gelatină de var într-un castron mediu.
Adăugați 1 cană de apă clocotită; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați suficientă gheață la 1/2 cană de apă rece pentru a măsura 3/4 cană.
Se adaugă la gelatina de var; se amestecă până când gheața se topește complet. La frigider 25 min.
Între timp, repetați Pasul 1 folosind amestecul de gelatină de căpșuni, dar omițând pasul frigorific.
Se toarnă în 16 (3 oz.) pahare de hârtie. Congelați 20 min. Se amestecă 1/2 linguriță. chipsuri de ciocolată în gelatină în fiecare ceașcă.
Bateți crema de brânză și zahărul rămas cu mixerul într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă biciul rece; lingură peste gelatină în cupe.
Se toarnă gelatina de var peste amestecul de brânză cremă. Introduceți stick-ul pop din lemn în centrul fiecărei cupe. Congelați 3 ore sau până când este ferm.
Scoateți PoP-urile din cupe chiar înainte de servire.