Tort German-ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 18. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr granulat, extract de vanillan, margarină stick și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți Tigăi rotunde de 3 (8 inci) cu spray de gătit și praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Combinați cacao și ciocolată într-un castron mic; adăugați apă clocotită, amestecând până se topește ciocolata. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați zaharurile, untul și uleiul într-un castron mare și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați iaurt, extracte și albușuri; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Iaurt
6
Lingurați ușor făina cernută în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
7
Combinați făina cernută, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul cremos alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți în amestec de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Se toarnă aluatul de tort în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
10
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute și se scoate din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/3 cană glazură de nucă de cocos-Pecan și se acoperă cu un alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Nucă De Cocos
Ardei Arbol
Nuci Pecan
12
Se întinde cu 1/3 cană glazură și se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Ardei Arbol
13
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.