Gemelli cu conopidă, Scallions și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 822 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de la 8 hamsii, conopidă, pesmet ușor grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Creveți saut cu măsline verzi, Scallions și hamsii, Salată de Avocado cu sfeclă, măsline verzi și Scallions, și Gemelli cu Pesto de Kale și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Aruncați conopida în apa clocotită și gătiți până când floretele oferă puțină rezistență atunci când sunt străpunse cu vârful unui cuțit, 3 până la 4 minute. (Nu lăsați conopida să devină deloc moale.) Cu o lingură cu fante sau un skimmer, scoateți conopida din oală și scurgeți-o. Puneți apa la fiert pentru a găti pastele. Când conopida este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați floretele în bucăți mai mici și puneți-le deoparte. Într-o tigaie mare, încălziți 2 Tbs. ulei de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Skimmer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați albușurile de usturoi și scallion și gătiți până se parfumează, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați fulgii de ardei și hamsiile, zdrobindu-le cu o lingură de lemn și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Scoateți tigaia de pe foc în timp ce gătiți pastele. Chiar înainte ca pastele să fie gata, readuceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați conopida și jumătate din pesmet. Gatiti, aruncand o data sau de doua ori, pana se incalzeste. Când pastele sunt doar fragede, rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste și apoi scurgeți pastele, lăsând picături de apă agățate de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați pastele și 1/2 cană din apa de gătit rezervată pastelor în tigaie, folosind mai mult sau mai puțin după cum este necesar. Se amestecă măslinele și verdele de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Aluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Stropiți cu uleiul de măsline rămas după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Se încălzește ușor câteva minute, astfel încât aromele să se contopească. Gust pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă