Gemelli Cu Conopidă, Ceapă Verde Și Măsline Verzi

Gemelli Cu Conopidă, Ceapă Verde Și Măsline Verzi
Gemelli cu conopidă, Scallions și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 822 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de la 8 hamsii, conopidă, pesmet ușor grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Creveți saut cu măsline verzi, Scallions și hamsii, Salată de Avocado cu sfeclă, măsline verzi și Scallions, și Gemelli cu Pesto de Kale și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Aruncați conopida în apa clocotită și gătiți până când floretele oferă puțină rezistență atunci când sunt străpunse cu vârful unui cuțit, 3 până la 4 minute. (Nu lăsați conopida să devină deloc moale.) Cu o lingură cu fante sau un skimmer, scoateți conopida din oală și scurgeți-o. Puneți apa la fiert pentru a găti pastele. Când conopida este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați floretele în bucăți mai mici și puneți-le deoparte. Într-o tigaie mare, încălziți 2 Tbs. ulei de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
SkimmerSkimmer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați albușurile de usturoi și scallion și gătiți până se parfumează, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați fulgii de ardei și hamsiile, zdrobindu-le cu o lingură de lemn și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Scoateți tigaia de pe foc în timp ce gătiți pastele. Chiar înainte ca pastele să fie gata, readuceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați conopida și jumătate din pesmet. Gatiti, aruncand o data sau de doua ori, pana se incalzeste. Când pastele sunt doar fragede, rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste și apoi scurgeți pastele, lăsând picături de apă agățate de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pastele și 1/2 cană din apa de gătit rezervată pastelor în tigaie, folosind mai mult sau mai puțin după cum este necesar. Se amestecă măslinele și verdele de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Stropiți cu uleiul de măsline rămas după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
7
Se încălzește ușor câteva minute, astfel încât aromele să se contopească. Gust pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8
Se servește cald, trecând pesmetul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1
Dimensiune
2
pe baza a două porții, calorii
1
760, grăsime
2
29, Calorii Grase
1
260, Grăsimi Saturate
2
4, proteine
3
25, Grăsimi Mononesaturate
4
19, carbohidrați
5
1470, colesterol
6
10, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
101, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate73
Revista