Gem Triplu De Fructe De Pădure Fără Zahăr
Gemul triplu de fructe de pădure fără zahăr este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 48 de porții. Acest condiment are 15 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, îndulcitor granular fără calorii, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Înghețată de 5 minute foarte fructe de pădure {nu este nevoie de mașină}, Dulceață De Piersici Fără Zahăr, și Gem De Cireșe.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
Stem și zdrobiți căpșunile; așezați exact 1 cană de căpșuni zdrobite în saucepot de 6 sau 8 litri. Repetați cu zmeură și afine. Se amestecă în apă. Adăugați treptat pectină, amestecând până se omogenizează bine.
Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se fierbe exact 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Se amestecă îndulcitor granulat sau pachete de îndulcitori fără calorii. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din 2 bucăți. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 minute.
Scoateți borcanele și puneți-le în poziție verticală pe prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (Dacă capacul revine, capacul nu este sigilat și este necesară refrigerarea.)