Gem Tarte
Gem Tarte este un fără gluten și vegan rețetă cu 24 de porții. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cap la magazin și ridica reteta tarta aluat, garnitura: fructe, gem de fructe, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rotiți jumătate din aluatul de tartă dulce la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor aromată.
Așezați aluatul peste 12 până la 14 Tigăi mici unse (2 1/2 - până la 3 inci) și apăsați ușor aluatul în tigăi. Repetați cu aluatul rămas.
Așezați tigăile pe o foaie de copt; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 42
Tarte de linie cu folie și umpleți cu orez sau greutăți de plăcintă.
Coaceți la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până când marginile torturilor încep să se rumenească.
Îndepărtați folia și greutățile.
Întindeți 1 până la 2 lingurițe de gem în fiecare tartă.
Coaceți la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt aurii.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute.
Serviți cald sau lăsați să se răcească complet.
Garnisiți, dacă doriți. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.
Notă: puteți face, de asemenea, tarte în cutii de briose miniaturale.
Rulați aluatul conform instrucțiunilor; tăiați în 2 pătrate de 1/4 inci. Apăsați pătratele uniform în cutii de brioșă miniaturale unse, rotunjind colțurile. Aliniați și umpleți conform instrucțiunilor de la Pasul 2, apoi coaceți la 425 timp de 6 până la 8 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Îndepărtați folia și greutățile. Umpleți fiecare tartă cu 1/2 până la 1 linguriță de gem.
Coaceți la 425 timp de 6 până la 8 minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește și se servește sau se păstrează conform instrucțiunilor.