Gem Picant De Roșii

Gem Picant De Roșii
Gemul picant de roșii ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 40 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 101 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, roșii de prune, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dulceață de roșii dulce și picantă, Crostini de usturoi cu Brie și gem de roșii dulci și picante, și Lot Mic Gem De Roșii Cherry.

Instrucțiuni

1
Începeți cu modul nostru de conservare pas cu pas.
2
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii largi, lăsând în urmă miezul alb amar. Strângeți sucul de lămâie printr-o strecurătoare într-o cratiță mare și largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Adăugați coaja de lămâie, roșiile, zahărul, chimenul, 4 lingurițe de sare, fulgii de ardei roșu, bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și ghimbirul. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand rosiile sunt suculente si zaharul se dizolva, 15-20 de minute. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile sunt întunecate și siropoase și un termometru cu bomboane sau prăjituri adânci înregistrează 220 de grade F, 40 până la 50 de minute (calendarul poate varia în funcție de suculența roșiilor). Reduceți căldura dacă amestecul începe să ardă. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Între timp, sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
5
Umpleți borcanele cu amestecul de roșii, lăsând spațiul capului de 1/4 inch, apoi sigilați și procesați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Revista