Gem De Zmeură
Gemul de zmeură necesită aproximativ 24 de ore și 16 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.05 pe portie, veți obține un condiment care servește 6. O porție conține 744 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zmeură aurie, pectină de fructe pudră, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Gem De Cireșe, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zmeura, zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un castron mare.
Lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă apa și pectina într-o cratiță de 1 litru.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se toarnă amestecul de pectină fierbinte peste zmeură; se amestecă 3 minute sau până se îngroașă ușor.
Puneți imediat lingura în recipientele congelatorului, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele containerelor; sigiliu.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau la congelator până la 6 luni. Decongelați gemul înghețat și amestecați înainte de servire.