Gem De Tei De Mango
Mango Lime Jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 50. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de miere, unt, pectina universală a pomonei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mango - gheață de var (nieve de Mango Con Limon), Mango Lime Ice, și Mango Key Lime Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și pectina într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.
Combinați mango, sucul de lămâie, coaja de tei și apa de calciu într-o oală mare cu fund greu și aduceți la fierbere.
Adăugați mierea și untul și reveniți la foc mic.
Adăugați amestecul de pectină de zahăr și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.