Gem De Riesling De Caise

Gem De Riesling De Caise
Gemul de Riesling de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 11 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 13 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, riesling și alte câteva ingrediente , îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 351 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gem De Caise, Gem De Caise, și Gem De Caise.

Instrucțiuni

1
Puneți câteva farfurii mici în congelator, acestea vor fi folosite pentru a testa gemul mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
1
Așezați caisele, zahărul, vinul și sucul de lămâie într-o oală mare (cel puțin 4-qt), cu fund gros, din oțel inoxidabil și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Îndepărtați spuma, amestecați ușor: amestecul va fierbe și va crește în volum. Îndepărtați spuma galben pal care se formează în partea de sus și aruncați-o. Fierberea se va reduce la bule mai mari, dar totuși va bule puternic. Asigurați-vă că începeți să amestecați ușor gemul frecvent pentru a preveni lipirea acestuia de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
3
Testați gemul pe farfurie rece: după aproximativ 25 de minute începeți testarea gemului plasând o cantitate mică pe o farfurie rece. Lăsați să treacă 30 de secunde și apoi treceți degetul prin el pentru a vedea care va fi consistența răcită. Se fierbe câteva minute mai mult, dacă se dorește, pentru un gem mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
4
Oală în borcane: oală în borcane de conservare fierbinți, sterilizate** și sigilați lăsând 1/4 inch de spațiu pentru cap. Înainte de a aplica capacele, sterilizați capacele așezându-le într-un castron și turnând apă clocotită peste ele. Ștergeți jantele borcanelor înainte de a aplica capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
PolonicPolonic
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Va păstra până la un an.
6
* Dacă doriți, puteți folosi câteva dintre sâmburii din gropi pentru a da gemului dvs. o ușoară aromă de migdale. Prăjiți gropile la 350 timp de aproximativ 10 minute. Luați-le și spargeți-le cu un ciocan (faceți afară pe beton) și extrageți kernelul. Prăjiți "nucile" pentru câteva minute. Puneți unul sau două în fiecare borcan sterilizat când turnați gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
GemGem
7
** Pentru a steriliza borcanele, clătiți borcanele curate de zidărie, uscați-le și puneți-le, fără capace, în poziție verticală într-un cuptor de 200 de litri F timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Revista