Gem De Riesling De Caise
Gemul de Riesling de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 11 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 13 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, riesling și alte câteva ingrediente , îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 351 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gem De Caise, Gem De Caise, și Gem De Caise.
Instrucțiuni
Puneți câteva farfurii mici în congelator, acestea vor fi folosite pentru a testa gemul mai târziu.
Așezați caisele, zahărul, vinul și sucul de lămâie într-o oală mare (cel puțin 4-qt), cu fund gros, din oțel inoxidabil și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Îndepărtați spuma, amestecați ușor: amestecul va fierbe și va crește în volum. Îndepărtați spuma galben pal care se formează în partea de sus și aruncați-o. Fierberea se va reduce la bule mai mari, dar totuși va bule puternic. Asigurați-vă că începeți să amestecați ușor gemul frecvent pentru a preveni lipirea acestuia de fund.
Testați gemul pe farfurie rece: după aproximativ 25 de minute începeți testarea gemului plasând o cantitate mică pe o farfurie rece. Lăsați să treacă 30 de secunde și apoi treceți degetul prin el pentru a vedea care va fi consistența răcită. Se fierbe câteva minute mai mult, dacă se dorește, pentru un gem mai gros.
Oală în borcane: oală în borcane de conservare fierbinți, sterilizate** și sigilați lăsând 1/4 inch de spațiu pentru cap. Înainte de a aplica capacele, sterilizați capacele așezându-le într-un castron și turnând apă clocotită peste ele. Ștergeți jantele borcanelor înainte de a aplica capacele.
* Dacă doriți, puteți folosi câteva dintre sâmburii din gropi pentru a da gemului dvs. o ușoară aromă de migdale. Prăjiți gropile la 350 timp de aproximativ 10 minute. Luați-le și spargeți-le cu un ciocan (faceți afară pe beton) și extrageți kernelul. Prăjiți "nucile" pentru câteva minute. Puneți unul sau două în fiecare borcan sterilizat când turnați gemul.
** Pentru a steriliza borcanele, clătiți borcanele curate de zidărie, uscați-le și puneți-le, fără capace, în poziție verticală într-un cuptor de 200 de litri F timp de 10 minute.