Gem De Căpșuni De Rubarbă

Gem De Căpșuni De Rubarbă
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și condiment prietenos cu fodmap? Gemul de căpșuni de rubarbă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 925 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 1,81 USD pe porție. 464 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți rubarbă, jeleu de căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 42 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gem De Piersici De Rubarbă, Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau într-o oală, amestecați împreună rubarba proaspătă și zahărul. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Aduceți rubarba și zahărul la fiert la foc mediu. Se fierbe, amestecând constant, timp de 12 minute la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Scoateți din căldură și amestecați amestecul de gelatină uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
4
Transferați în borcane sterile și refrigerați.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 42 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista