Gem De Congelator De Mere

Gem De Congelator De Mere
Gemul de congelator cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 26 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 100 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de borcane și capace de conserve curate, pectină de fructe, mere galan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dulceata de congelator cu mere dulce, 30 de minute pentru Casă sigur.Jeleu de mere congelator Jelly, și Gem De Piersici Cu Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați mere, zahăr, scorțișoară și ghimbir; aruncați pentru a acoperi. Puneți deoparte la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați merele și orice sucuri colectate în oală mare și amestecați în pectină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
PectinăPectină
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu și gătiți gemul până se îngroașă și merele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
GemGem
4
Folosiți oală pentru a transfera gemul în borcane curate, lăsând aproximativ 1/2 inch spațiu deasupra fiecărui borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Așezați capacele deasupra și lăsați să se răcească la temperatura camerei (cel puțin 2 ore), înainte de congelare. Dezghețați gemul în frigider înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista