Gem De Congelator De Mere

Gemul de congelator cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 26 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 100 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de borcane și capace de conserve curate, pectină de fructe, mere galan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dulceata de congelator cu mere dulce, 30 de minute pentru Casă sigur.Jeleu de mere congelator Jelly, și Gem De Piersici Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați mere, zahăr, scorțișoară și ghimbir; aruncați pentru a acoperi. Puneți deoparte la temperatura camerei 30 de minute.
Așezați merele și orice sucuri colectate în oală mare și amestecați în pectină.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu și gătiți gemul până se îngroașă și merele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute.
Folosiți oală pentru a transfera gemul în borcane curate, lăsând aproximativ 1/2 inch spațiu deasupra fiecărui borcan.
Așezați capacele deasupra și lăsați să se răcească la temperatura camerei (cel puțin 2 ore), înainte de congelare. Dezghețați gemul în frigider înainte de utilizare.