Gem De Apă De Trandafir De Rubarbă
Gemul de apă de trandafir de rubarbă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 50 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de la 3 lămâi, apă de calciu, colorant alimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rubarbă prăjită cu apă de trandafiri și Sorbet de căpșuni, Gem De Piersici Cu Rubarbă, și Apă De Trandafir + Mentă.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul și pectina un castron mediu și lăsați-l deoparte.
Combinați rubarba și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe doar până când rubarba se descompune, 10 până la 12 minute.
Măsurați 4 căni de rubarbă înăbușită (dacă aveți în plus, rezervați pentru o altă utilizare). Întoarceți 4 căni de rubarbă în cratiță.
Adăugați suc de lămâie, apă de trandafiri, apă de calciu și colorant alimentar (dacă utilizați) și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.