Gem De Ananas De Caise
Gemul de ananas de caise este un fără gluten și vegan condiment. O porție conține 88 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ananas, caise, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Gem De Ananas-Caise, Gem De Ananas-Caise, și Șuncă De Ananas Cu Caise.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți caisele și apa la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când caisele sunt foarte fragede. Mash.
Adăugați ananas, suc de grapefruit și zahăr. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 1 oră sau până când este gros și translucid, amestecând frecvent.
Se toarnă în borcane sau recipiente pentru congelator; se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Acoperiți și lăsați să stea peste noapte sau până se fixează, dar nu mai mult de 24 de ore. Se dă la frigider până la 3 săptămâni sau se congelează până la 1 an.