Gemul de ananas-caise este un fără gluten și vegan condiment. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 50 de calorii. Această rețetă servește 80. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de caise, pectină lichidă de fructe, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Gem De Ananas-Caise, Gem De Ananas-Caise, și Șuncă De Ananas Cu Caise.
Instrucțiuni
1
Tăiați cireșele; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
2
Încălziți siropul de cireșe rezervat, ananasul, caisele și apa la fierbere în cuptorul olandez, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când caisele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Caise
Cireșe
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Se amestecă zahărul, sucul de lămâie și cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cireșe
Zahăr
4
Se încălzește la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă pectina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină
5
Turnați imediat amestecul în borcane fierbinți, sterilizate sau recipiente pentru congelator, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele de borcane. Sigilați imediat; rece. Refrigerați sau congelați până la 3 luni. Decongelați înainte de servire.