Gelato Bar
Gelato Bar este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 603 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, chipsuri de ciocolată cu lapte, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ce aromă de gelato ai? Nucă de cocos și nucă gelato, Gelato, și Gelato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați smântâna și mierea într-o cratiță grea mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata.
Se lasă să stea până se topește ciocolata, aproximativ 2 minute, apoi se amestecă pentru a se combina. Se răcește ușor sosul, apoi se toarnă într-un vas de servire din sticlă transparentă sau ulcior mic. (Sosul se poate face cu 1 săptămână înainte. Se răcește complet, apoi se acoperă și se dă la frigider.) Reîncălziți sosul în cuptorul cu microunde, dacă este necesar.
Pentru a face frisca: folosind un mixer electric, bateți smântâna și zahărul într-un bol mare până se formează vârfuri moi.
Transferați frișca într-un bol de servire. (Frisca poate fi făcută cu 2 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Așezați fiecare topping într-un bol de servire separat. Scoateți gelato sau înghețată în boluri de desert și stropiți cu sosul de ciocolată cu lapte. Permiteți oaspeților să stropească toppingurile dorite peste înghețatele lor. Se acoperă cu frisca și cireșele, dacă se dorește.