Gelatină De Tei De Pere
Gelatina de tei de pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, gelatină de var, jumătăți de pere în suc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gelatină De Tei De Pere, Salată De Gelatină Pear-Lime, și Salată de pere cu cremă de brânză și gelatină de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți perele, rezervând suc; puneți pere și deoparte. Măsurați sucul; adăugați apă dacă este necesar pentru a egala 1-1/2 căni.
Se toarnă într-o cratiță; se aduce la fierbere.
Se adaugă gelatină; se amestecă până se dizolvă. Adăugați treptat cremă de brânză, amestecând până se omogenizează.
Acoperiți și refrigerați până se răcește. Mash pere rezervate; ori în amestec de gelatină. Îndoiți în topping biciuit.
Se toarnă într-un bol de servire cu 6 căni. Se dă la frigider până se fixează.