Gelatină Cremoasă De Lămâie-Miere
Gelatina cremoasă de lămâie-miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 295 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână afine, miere, gelatină cu aromă de lămâie jell-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Desert cu gelatină cremoasă de afine, ananas și lămâie, Gelatină Portocalie Cremoasă, și Desert Cremos Cu Gelatină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 iaurt de container pentru a fierbe în cratiță mare pe căldură medie, amestecând constant.
Adăugați gelatină; se amestecă cu biciul 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați iaurtul rămas și 1/4 cană de miere; se amestecă bine.
Se toarnă în matriță de gelatină de 10 cani pulverizată cu spray de gătit. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
Desfaceți gelatina pe farfurie.
Stropiți cu mierea rămasă chiar înainte de servire; acoperiți cu fructe de pădure.