Gazpacho și Cocktail de fructe de mare cu floricele aromate

Gazpacho și Cocktail de fructe de mare cu floricele aromate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Gazpacho și Cocktail de fructe de mare cu floricele aromate. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 273 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de suc de legume de roșii, frunze de busuioc, mici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Vara. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 50%. Încercați Gazpacho Cu Aromă De Bloody Mary, Gustare Cu Popcorn Cu Aromă De Pâine Cu Banane, și Floricele cu aromă de Fajita cu frescă Queso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pop popcornul, condimentează-l cu un strop de ulei de măsline și sare și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2
Într-un castron, combinați sucul de roșii, sucul de lămâie, fenicul, castravetele, ceapa, țelina, sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți-l la frigider pentru a se răci.
4
Într-o tigaie de 10 inci la foc mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează halibutul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați halibutul în tigaie și gătiți, fără a agita, până când halibutul se rumeneste pe 1 parte, aproximativ 2 până la 3 minute. Amestecați scurt halibutul și gătiți timp de 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți halibutul cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie. Când uleiul este fierbinte, adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați jalapeno și gătiți timp de 15 secunde, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
9
Adăugați creveții și condimentați cu sare și piper. Se amestecă și se gătește până abia se termină, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Adăugați sucul de scoici și vinul; aduceți amestecul la fiert și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Scoateți creveții din tigaie. Continuați până când lichidul este redus la jumătate. Întoarceți halibutul și creveții în tigaie și amestecați pentru a le acoperi cu lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Când sunteți gata să serviți, amestecați roșiile, frunzele de fenicul, pătrunjelul, busuiocul și oțetul în sucul de roșii și legumele răcite. Puneți amestecul de roșii în boluri și acoperiți cu amestecul de fructe de mare răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Garnisiți cu o mână de floricele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(2 tulpini medii) țelină fin tăiată cubulețe(2 tulpini medii) țelină fin tăiată cubulețe1841 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poate suc de scoicipoate suc de scoici2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 castravete mediu) tăiat fin, decojit, însămânțat(1 castravete mediu) tăiat fin, decojit, însămânțat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1/2 bulb) fenicul tăiat fin(1/2 bulb) fenicul tăiat fin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de fenicul tocate măruntfrunze de fenicul tocate mărunt12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de busuioc tocate măruntfrunze proaspete de busuioc tocate mărunt12 lingurițe de pudră de usturoidressing lamaie piperdressing lamaie piper8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinat grosierPiper negru proaspăt măcinat grosier2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de halibut, tăiat în bucăți de 1/2 inchfile de halibut, tăiat în bucăți de 1/2 inch23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmjalapeno tocată, însămânțatăjalapeno tocată, însămânțată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpopping porumbpopping porumb33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin8creveți și cu veneBurniță ulei de măslineBurniță ulei de măsline23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de pătrunjel Italian tocate măruntfrunze proaspete de pătrunjel Italian tocate mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1/2 mic) ceapa rosie fin cubulete(1/2 mic) ceapa rosie fin cubulete8creveți și cu veneSareSare8creveți și cu veneSare griSare gri12 lingurițe de pudră de usturoioțet de sherryoțet de sherry2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți, decojite, de-vened, și se taie în bucăți de 1 inchcreveți, decojite, de-vened, și se taie în bucăți de 1 inch7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de roșii sau amestec de suc de legume de roșiisuc de roșii sau amestec de suc de legume de roșii1halbăroșii cherry mici, coapte (de preferință 100s dulci), fiecare sferturiroșii cherry mici, coapte (de preferință 100s dulci), fiecare sferturi
DificultateExpert
Gata În53 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista