Gazpacho verde este unul dintre cele mai bune preparate reci din lume

Gazpacho verde este unul dintre cele mai bune preparate reci din lume este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin de orez, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 20 minute. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cum să lupți cu un Smoothie verde Buster rece, Gazpacho Spaniol {Supă Rece De Vară}, și Garnituri de Ziua Recunoștinței – porumb caramelizat și fasole verde cu nuci pecan și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt castravetele, ceapa roșie, ardeii grași verzi și tomatillos cu mâna. În mod ideal, zarurile vor fi destul de fine, dar textura depinde în întregime de dvs.
Așezați amestecul tăiat cubulețe într-un castron mare de servire sau ulcior. Scoateți puțin mai mult de jumătate din aceste legume în vasul unui robot de bucătărie echipat cu accesoriul lamei.
Adăugați tot avocado tocat și rulați mașina până când se obține un piure gros și neted. Răsturnați piureul înapoi în vasul de servire cu restul de legume tăiate cubulețe.
Adăugați oțetul de vin de orez și sosul verde Tabasco; se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare și piper alb.Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 3 zile.
Se servește răcit cu un strop de ulei de măsline (opțional) și coriandru ca garnitură.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...