Gazpacho de dovlecei și mentă cu salsa de ridiche ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 112 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de frunze de mentă, pâine, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho De Castraveți Cu Piper Piquillo Și Varză De Ridiche, Gazpacho De Grapefruit Cu Mentă, și Gazpacho Cu Mentă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente cu 3 linguri de ulei și 3/4 cană de apă într-un blender; pur până la neted. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați ridichea și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
4
Se toarnă gazpacho în boluri și se acoperă uniform cu salsa de ridiche.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.