Gazpacho Bearnaise
Gazpacho Bearnaise este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 596 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca o supă destul de scumpe pentru Vara. Dacă aveți la îndemână unt, castraveți, chervil și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, și Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco).
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de metal, combinați roșiile, castravetele, morcovul, ceapa roșie, usturoiul și jalapeno și procesați până la piure.
Adăugați suc de lămâie, cilantro, piper cayenne și sare kosher după gust. Pune deoparte.
Într-o tigaie reduceți șalotul, tarhonul, chervilul și oțetul de sherry până când tot lichidul a dispărut. Setați reducerea deoparte.
Folosind un cazan dublu cu un bol din oțel inoxidabil încălziți gălbenușurile de ou până când obțineți o panglică ușoară. Aveți grijă să nu amestecați ouăle.
Adăugați reducere. Bateți încet untul în amestec 1 bucată la un moment dat până când este complet încorporat.
Adăugați Worcestershire și sos de ardei iute. Condimentează cu sare și piper după gust. Îndoiți în gazpacho și serviți imediat.