Gatiti cartea: varza rosie fiarta cu mere caramelizate

Gatiti cartea: varza rosie fiarta cu mere caramelizate
Gatiti cartea: varza rosie fiarta cu mere caramelizate este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare grosieră, granny smith și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gătiți cartea: andive, mere și struguri, Gatiti cartea: Cheesecake portocaliu caramelizat, și Gatiti cartea: morcovi fierti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un vas mediu sau cuptor olandez (cel puțin 11 inci în diametru) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați zahăr și sare și amestecați pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați mere și ceapă, cât mai aproape de un singur strat. Întoarceți-vă pentru a acoperi în amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Lăsați să gătească, scuturând tigaia ocazional și răsturnând o dată, până când zahărul începe să se caramelizeze și să acopere merele și ceapa, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Adăugați varză, oțet și apă. Aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când varza este fragedă și lichidul este redus la un sirop, 25 până la 30 de minute. (Dacă este necesar, scoateți capacul în ultimele cinci minute și gătiți descoperit pentru a reduce lichidul la consistența dorită; majoritatea merelor se vor dezintegra.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Transferați varza și merele într-un castron și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista