Gatiti cartea: trompete negre si porumb dulce in sos de crema de tarhon
Gatiti cartea: trâmbițe Negre și porumb dulce în sos de smântână tarhon este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 254 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciuperci trompetă, sare și piper, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gatiti cartea: friptura cu fasole neagra, porumb si Cilantro, Gatiti cartea: lamaie dulce si napolitane de masline negre, și Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Se adaugă șalotele și se sotează până se moale și translucid, amestecând frecvent.
Se adaugă porumbul și se sotează 2 minute, amestecând ocazional.
Adăugați ciupercile, tarhonul și sarea grosieră și continuați să gătiți încă 2 minute.
Adăugați florile de dovleac (dacă utilizați) și continuați să gătiți timp de 1 minut.
Reduceți focul și adăugați smântâna grea. Se fierbe ușor amestecul, amestecând ocazional, până când crema se îngroașă, aproximativ 1 până la 2 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Notă: ciuperca trompetă neagră, cunoscută și sub numele de "cornul abundenței", este un soi sălbatic care are o aromă delicioasă bogată și elegantă de unt. În cea mai mare parte, acestea sunt importate sau recoltate sălbatice și sunt disponibile pe multe piețe de produse de specialitate. Ciuperca chanterelle este un substitut excelent pentru cornul abundenței.