Gatiti cartea: tort irlandez Porter

Gatiti cartea: tort irlandez Porter
Rețeta gătește cartea: tortul irlandez Porter este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 20. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, cireșe, stafide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: tort irlandez de mere, Gătiți Cartea: Șuncă Tradițională Irlandeză, Varză Și Sos De Pătrunjel, și Gatiti cartea: tort de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie rotundă de 9 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul, zahărul și stout într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
StoutStout
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați coaja de portocală și fructele și coaja (cu excepția cireșelor). Aduceți amestecul la fierbere timp de 3 până la 4 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până când este călduță.
5
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si condimentul amestecat intr-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Condimente MixteCondimente Mixte
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Adăugați amestecul de fructe în făină și adăugați cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
7
Bateți ouăle; adăugați-le treptat, amestecând uniform prin amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Coaceți la cuptor aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă doriți, când tortul este gătit, puteți turna peste el 4 linguri de stout. Păstrați tortul timp de 2 până la 3 zile înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista