Gatiti cartea: tort irlandez Porter
Rețeta gătește cartea: tortul irlandez Porter este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 20. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, cireșe, stafide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: tort irlandez de mere, Gătiți Cartea: Șuncă Tradițională Irlandeză, Varză Și Sos De Pătrunjel, și Gatiti cartea: tort de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie rotundă de 9 inci cu hârtie pergament.
Topiți untul, zahărul și stout într-o cratiță.
Adăugați coaja de portocală și fructele și coaja (cu excepția cireșelor). Aduceți amestecul la fierbere timp de 3 până la 4 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până când este călduță.
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si condimentul amestecat intr-un bol de amestecare.
Adăugați amestecul de fructe în făină și adăugați cireșele.
Bateți ouăle; adăugați-le treptat, amestecând uniform prin amestec.
Coaceți la cuptor aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă doriți, când tortul este gătit, puteți turna peste el 4 linguri de stout. Păstrați tortul timp de 2 până la 3 zile înainte de tăiere.