Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline
Gatiti cartea: turta de citrice cu ulei de masline ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 169 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână o coajă de 1 grapefruit, făină de tort nesiftită, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Gatiti cartea: Gelato cu ulei de masline, și Gatiti cartea: Seviche de fructe de mare cu citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosind un prosop de hârtie, acoperiți o tigaie rotundă de 9 inci pe 2 inci cu ulei de măsline, apoi presărați-o cu aproximativ 1 lingură de zahăr granulat.
Pentru a face tortul, cernem făina, praful de copt și sarea împreună de două ori. Folosind un mixer portabil sau un mixer stand cu atașamentul pentru tel, bateți ouăle, zahărul și zesturile la viteză mare timp de 5 minute, până când ouăle sunt îngroșate și mai deschise la culoare.
Adăugați uleiul de vanilie și lămâie. Întoarceți mixerul la viteză medie-mică și stropiți uleiul de măsline în aluat, turnând încet de-a lungul marginii vasului.
Adăugați făina și amestecați la viteză mică până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, sau până când tortul este auriu și bombat ușor în centru. Se răcește la temperatura camerei.
Pentru a face glazura, Cerneti zaharul cofetarilor intr-un castron mic.
Adăugați sucul de grapefruit și amestecați pentru a combina.
Se toarnă glazura peste tortul răcit.
Depozitare: învelit în folie de plastic, acest tort se va păstra la temperatura camerei timp de 2 până la 3 zile.