Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline

Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline
Gatiti cartea: turta de citrice cu ulei de masline ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 169 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână o coajă de 1 grapefruit, făină de tort nesiftită, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Gatiti cartea: Gelato cu ulei de masline, și Gatiti cartea: Seviche de fructe de mare cu citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosind un prosop de hârtie, acoperiți o tigaie rotundă de 9 inci pe 2 inci cu ulei de măsline, apoi presărați-o cu aproximativ 1 lingură de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Pentru a face tortul, cernem făina, praful de copt și sarea împreună de două ori. Folosind un mixer portabil sau un mixer stand cu atașamentul pentru tel, bateți ouăle, zahărul și zesturile la viteză mare timp de 5 minute, până când ouăle sunt îngroșate și mai deschise la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
3
Adăugați uleiul de vanilie și lămâie. Întoarceți mixerul la viteză medie-mică și stropiți uleiul de măsline în aluat, turnând încet de-a lungul marginii vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De LămâieUlei De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați făina și amestecați la viteză mică până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, sau până când tortul este auriu și bombat ușor în centru. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a face glazura, Cerneti zaharul cofetarilor intr-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați sucul de grapefruit și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă glazura peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Depozitare: învelit în folie de plastic, acest tort se va păstra la temperatura camerei timp de 2 până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista