Gatiti cartea: sumo Wrestler Hot Pot este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 708 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați yuzu kosho, stoc de pui, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Etichetă: Vin d ' Orange, și Gatiti cartea: Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face găluștele de pui, așezați puiul, ghimbirul, miso-ul, oul și scallions în vasul de lucru al unui robot de bucătărie echipat cu lama metalică. Pulsați până când amestecul devine o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Miso
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați-l într-un castron și formați-l într-un tort gros de 1 inch, ceea ce va face scoaterea mai simplă și mai rapidă. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Pregătiți bulionul combinând bulionul de pui, sake și sare într-un castron; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sos Japonez De Susan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați varza și usturoiul în fundul unei oale fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă bulionul. Acoperiți oala fierbinte și aduceți-o la fierbere la foc mare. Descoperiți oala și reduceți căldura la mediu, astfel încât lichidul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați tofu, negi, ceapă, ciuperci shiitake și ciuperci enoki în oala fierbinte, aranjând fiecare ingredient într-o grămadă separată și îngrijită. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Descoperiți oala și așezați feliile de burtă de porc deasupra celorlalte ingrediente. Când oala revine la fierbere, fierbeți până când burta de porc este gătită, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Burtă De Porc
Ciuperci Enoki
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați oala fierbinte pe masa de luat masa.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Serviți ingredientele împreună cu bulionul în boluri mici, accentuând cu yuzu kosho.