Gatiti cartea: sumo Wrestler Hot Pot este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 708 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați yuzu kosho, stoc de pui, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Etichetă: Vin d ' Orange, și Gatiti cartea: Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face găluștele de pui, așezați puiul, ghimbirul, miso-ul, oul și scallions în vasul de lucru al unui robot de bucătărie echipat cu lama metalică. Pulsați până când amestecul devine o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Miso
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați-l într-un castron și formați-l într-un tort gros de 1 inch, ceea ce va face scoaterea mai simplă și mai rapidă. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătiți bulionul combinând bulionul de pui, sake și sare într-un castron; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sos Japonez De Susan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați varza și usturoiul în fundul unei oale fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă bulionul. Acoperiți oala fierbinte și aduceți-o la fierbere la foc mare. Descoperiți oala și reduceți căldura la mediu, astfel încât lichidul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați tofu, negi, ceapă, ciuperci shiitake și ciuperci enoki în oala fierbinte, aranjând fiecare ingredient într-o grămadă separată și îngrijită. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Descoperiți oala și așezați feliile de burtă de porc deasupra celorlalte ingrediente. Când oala revine la fierbere, fierbeți până când burta de porc este gătită, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Burtă De Porc
Ciuperci Enoki
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Transferați oala fierbinte pe masa de luat masa.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Serviți ingredientele împreună cu bulionul în boluri mici, accentuând cu yuzu kosho.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Yuzu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat