Gatiti cartea: stoc usor de pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Easy Chicken Stock. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ceapă, carcasă de pui prăjită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Gătiți cartea: Dashi și stoc de pui japonez, Gatiti cartea: Ambrosia usoara, și Gatiti cartea: tort usor de mere de afine.
Instrucțiuni
Rupeți carcasa de pui în bucăți.
Puneți puiul și orice resturi într-o cratiță rezistentă la cuptor de 3 litri și adăugați apă pentru a acoperi. Veți avea nevoie de aproximativ 6 căni.
Dacă gătiți stocul pe aragaz, puneți tigaia, neacoperită, pe un arzător din spate la foc mic timp de câteva ore. Suprafața apei ar trebui să fie nemișcată, dar oala ar trebui să fie prea fierbinte pentru a vă ține mâna.
Dacă gătiți stocul în cuptor, puneți tigaia, neacoperită, într-un cuptor preîncălzit la 180 de la 200 de la 200 de la 200 de metri pătrați și gătiți timp de cel puțin 4 ore sau până la 12 ore. (Pur și simplu pun tigaia la cuptor și gătesc bulionul peste noapte).
Adăugați ingredientele rămase, readuceți stocul la temperatură la foc mare, apoi reduceți focul la minim sau readuceți tigaia la cuptor. Gatiti 1 ora mai mult.
Strecurați stocul printr-o strecurătoare cu plasă fină sau, mai bine, prin pânză de brânză/muselină sau o cârpă de bucătărie. A se păstra la frigider până la 1 săptămână sau la congelator până la 3 luni.