Gatiti cartea: Sri Lanka carne de vită Smore

Gatiti cartea: Sri Lanka carne de vită Smore
Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 4.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 739 calorii. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, semințe de coriandru, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Gatiti cartea: orez din Sri Lanka cu coriandru si iarba de lamaie, Gatiti cartea: carne de vită sacadat, și Gatiti cartea: carne de vită Empanadas.

Instrucțiuni

1
Se usucă carnea și se presară ușor cu sare și mult piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
2
Puneți o tigaie mică din fontă sau altă tigaie grea la foc mediu. Când este foarte fierbinte, presărați semințele de coriandru, chimen, fenicul și schinduf. Se amestecă aproximativ 30 de secunde până când condimentele încep să emită o aromă prăjită. Goliți pe o bucată de prosop de hârtie și, când s-a răcit puțin, macinați condimentele într-o râșniță de cafea curată sau zdrobiți într-un mortar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SchindufSemințe De Schinduf
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se toarnă uleiul într-o tigaie de tip caserolă rezistentă la cuptor și se pune la foc mediu. Când este fierbinte, puneți carnea și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți pe o farfurie.
6
Adăugați scorțișoara, ceapa, ghimbirul și usturoiul. Se amestecă și se fierbe 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați oțetul, bulionul, cayenne, 1 1/2 lingurițe de sare și carnea de vită, precum și sucurile acumulate. Aduceți la fierbere, amestecând sosul. Se acoperă și se introduce în cuptor. Gatiti, ungeti si intoarceti la fiecare 20 de minute sau cam asa ceva, aproximativ 2 pana la 2 1/2 ore sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați laptele de cocos, amestecați și aduceți la foc mic înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista