Gatiti cartea: Sri Lanka carne de vită Smore
Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 4.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 739 calorii. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, semințe de coriandru, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Gatiti cartea: orez din Sri Lanka cu coriandru si iarba de lamaie, Gatiti cartea: carne de vită sacadat, și Gatiti cartea: carne de vită Empanadas.
Instrucțiuni
Se usucă carnea și se presară ușor cu sare și mult piper negru.
Puneți o tigaie mică din fontă sau altă tigaie grea la foc mediu. Când este foarte fierbinte, presărați semințele de coriandru, chimen, fenicul și schinduf. Se amestecă aproximativ 30 de secunde până când condimentele încep să emită o aromă prăjită. Goliți pe o bucată de prosop de hârtie și, când s-a răcit puțin, macinați condimentele într-o râșniță de cafea curată sau zdrobiți într-un mortar.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Se toarnă uleiul într-o tigaie de tip caserolă rezistentă la cuptor și se pune la foc mediu. Când este fierbinte, puneți carnea și rumeniți pe toate părțile.
Adăugați scorțișoara, ceapa, ghimbirul și usturoiul. Se amestecă și se fierbe 4 până la 5 minute.
Adăugați oțetul, bulionul, cayenne, 1 1/2 lingurițe de sare și carnea de vită, precum și sucurile acumulate. Aduceți la fierbere, amestecând sosul. Se acoperă și se introduce în cuptor. Gatiti, ungeti si intoarceti la fiecare 20 de minute sau cam asa ceva, aproximativ 2 pana la 2 1/2 ore sau pana cand carnea este frageda.
Scoateți tigaia din cuptor.
Adăugați laptele de cocos, amestecați și aduceți la foc mic înainte de servire.