Gatiti cartea: sparanghel cu unt si soia

Gatiti cartea: sparanghel cu unt si soia
Gatiti cartea: sparanghelul cu unt si soia ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. O porție conține 383 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, ouă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de sparanghel alb, Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon, și Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală medie pe jumătate cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați suficientă sare kosher, astfel încât apa să fie la fel de sărată ca apa de mare. Între timp, umpleți o cratiță medie la jumătate cu apă, adăugați un mic strop de oțet și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă ușor. Pe rând, spargeți fiecare ou într—o ceașcă mică cu un mâner și apoi glisați încet și ușor oul în apa care fierbe-marginea cupei ar trebui să se scufunde de fapt în apă, astfel încât oul să nu aibă prea mult să cadă. Reglați căldura astfel încât apa să rămână la foc mic. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, pana cand albul este doar setat si galbenusul este inca curgator. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera ouăle pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Încălziți o tigaie saut 9-inch la foc mare. Când tigaia este foarte fierbinte, aruncați sparanghelul în apa clocotită și gătiți timp de 25 până la 30 de secunde, mai puțin dacă sparanghelul este foarte slab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți sparanghelul și scuturați-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Adăugați uleiul în tigaia fierbinte și rotiți. Adăugați imediat sparanghelul și aruncați constant timp de aproximativ 30 de secunde, până când devin ușor vezicule în pete. Nu reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați sosul de soia și agitați tigaia pentru a acoperi sparanghelul; de îndată ce se evaporă, scoateți tigaia de pe foc, adăugați 1 lingură de apă și urmați imediat cu untul. Continuați să aruncați sparanghelul până când untul este topit, creând un sos emulsionat maro auriu închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Dacă sosul s-a rupt, adăugați până la o lingură de apă și continuați să aruncați până când se întoarce împreună. Împărțiți sparanghelul și sosul între două farfurii și acoperiți fiecare cu un ou pocat cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Presărați ouăle cu puțină sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista