Gatiti cartea: sparanghel cu unt si soia
Gatiti cartea: sparanghelul cu unt si soia ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. O porție conține 383 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, ouă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de sparanghel alb, Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon, și Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi.
Instrucțiuni
Umpleți o oală medie pe jumătate cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Adăugați suficientă sare kosher, astfel încât apa să fie la fel de sărată ca apa de mare. Între timp, umpleți o cratiță medie la jumătate cu apă, adăugați un mic strop de oțet și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă ușor. Pe rând, spargeți fiecare ou într—o ceașcă mică cu un mâner și apoi glisați încet și ușor oul în apa care fierbe-marginea cupei ar trebui să se scufunde de fapt în apă, astfel încât oul să nu aibă prea mult să cadă. Reglați căldura astfel încât apa să rămână la foc mic. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, pana cand albul este doar setat si galbenusul este inca curgator. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera ouăle pe o farfurie.
Încălziți o tigaie saut 9-inch la foc mare. Când tigaia este foarte fierbinte, aruncați sparanghelul în apa clocotită și gătiți timp de 25 până la 30 de secunde, mai puțin dacă sparanghelul este foarte slab.
Scurgeți sparanghelul și scuturați-le ușor.
Adăugați uleiul în tigaia fierbinte și rotiți. Adăugați imediat sparanghelul și aruncați constant timp de aproximativ 30 de secunde, până când devin ușor vezicule în pete. Nu reduceți căldura.
Adăugați sosul de soia și agitați tigaia pentru a acoperi sparanghelul; de îndată ce se evaporă, scoateți tigaia de pe foc, adăugați 1 lingură de apă și urmați imediat cu untul. Continuați să aruncați sparanghelul până când untul este topit, creând un sos emulsionat maro auriu închis.
Dacă sosul s-a rupt, adăugați până la o lingură de apă și continuați să aruncați până când se întoarce împreună. Împărțiți sparanghelul și sosul între două farfurii și acoperiți fiecare cu un ou pocat cald.
Presărați ouăle cu puțină sare de mare.