Gatiti cartea: sparanghel cu unt si soia

Gatiti cartea: sparanghel cu unt si soia
Gatiti cartea: sparanghelul cu unt si soia ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. O porție conține 383 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, ouă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de sparanghel alb, Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon, și Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală medie pe jumătate cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați suficientă sare kosher, astfel încât apa să fie la fel de sărată ca apa de mare. Între timp, umpleți o cratiță medie la jumătate cu apă, adăugați un mic strop de oțet și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă ușor. Pe rând, spargeți fiecare ou într—o ceașcă mică cu un mâner și apoi glisați încet și ușor oul în apa care fierbe-marginea cupei ar trebui să se scufunde de fapt în apă, astfel încât oul să nu aibă prea mult să cadă. Reglați căldura astfel încât apa să rămână la foc mic. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, pana cand albul este doar setat si galbenusul este inca curgator. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera ouăle pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Încălziți o tigaie saut 9-inch la foc mare. Când tigaia este foarte fierbinte, aruncați sparanghelul în apa clocotită și gătiți timp de 25 până la 30 de secunde, mai puțin dacă sparanghelul este foarte slab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți sparanghelul și scuturați-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Adăugați uleiul în tigaia fierbinte și rotiți. Adăugați imediat sparanghelul și aruncați constant timp de aproximativ 30 de secunde, până când devin ușor vezicule în pete. Nu reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați sosul de soia și agitați tigaia pentru a acoperi sparanghelul; de îndată ce se evaporă, scoateți tigaia de pe foc, adăugați 1 lingură de apă și urmați imediat cu untul. Continuați să aruncați sparanghelul până când untul este topit, creând un sos emulsionat maro auriu închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Dacă sosul s-a rupt, adăugați până la o lingură de apă și continuați să aruncați până când se întoarce împreună. Împărțiți sparanghelul și sosul între două farfurii și acoperiți fiecare cu un ou pocat cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Presărați ouăle cu puțină sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista