Gatiti cartea: Slaw fierbinte German
Gatiti cartea: Slaw fierbinte German este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 193 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână varză, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Kalbi cu Slaw coreean, Gatiti cartea: Tacos de somn cu Slaw Chipotle, și Slaw De Nucă De Cocos Roz Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți slănina într-o tigaie dreaptă de 12 inci la foc mediu.
Scoateți și rezervați slănina.
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină.
Adăugați ceapa și un vârf de sare și transpirați până la semi-translucid, 2 până la 3 minute.
Se toarnă oțetul și se adaugă zahărul brun, se fierbe, se reduce ușor focul și se fierbe timp de 1 până la 2 minute, până se reduce și se îngroașă ușor.
Se toarnă pansamentul într-un castron mic.
Întoarceți tigaia (și orice bucăți de pansament rămase în ea) la foc mediu.
Adăugați varza și chimenul și saut-ul până la cald și ușor rumenit, dar încă crocant, 2 până la 3 minute. Întoarceți slănina și pansamentul în tigaie și aruncați pentru a acoperi. Gustați, condimentați cu sare și piper negru și serviți imediat.