Gatiti cartea: rucola, usturoi si ceapa verde umplute friptură flanc

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui Cook cartea: rucola, usturoi și ceapă verde friptură de flanc umplută. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 287 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de sare, piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 30 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Gatiti cartea: Bloody Mary Flank Steak, Gatiti cartea:friptura de flanc frecata cu chimen cu sos Chimchurri, și Gătiți cartea: sandvișuri cu friptură, roșii și ceapă.
Instrucțiuni
Pregătiți o pastă de usturoi: pregătiți o pastă de usturoi zdrobind căței de usturoi cu o linguriță de sare într-un mortar și pistil. Dacă nu aveți unul, puteți crea unul zdrobind usturoiul și sarea într-o ceașcă cu spatele unei linguri de lemn. În caz contrar, pur și simplu presărați usturoiul cu sare și folosiți cuțitul pentru a-l toca foarte fin cu mâna. În ambele cazuri, ar trebui să ajungeți cu o pastă umedă de usturoi.
Condimentează carnea de vită, adaugă toppingurile și rulează condimentează carnea de vită pe ambele părți cu sare și piper și așează-o pe lungime în fața ta (laturile scurte ale dreptunghiului ar trebui să fie paralele cu tine).
Puneți pasta de usturoi pe toată o parte a cărnii de vită și acoperiți cu rucola și ceapa verde așezate uniform pe suprafața cărnii.
Stropiți uleiul de măsline peste legume și condimentați cu mai mult piper.
Începând cu partea scurtă cea mai apropiată de dvs., începeți să rulați bine carnea de vită, având grijă să păstrați rucola și ceapa verde în interiorul ruloului. Ar trebui să ajungeți cu un cilindru strâns de friptură de flanc.
Așezați cusătura ruloului de vită cu fața în jos pe suprafața de lucru și tăiați trei bucăți de 18 inci de sfoară de bucătărie din bumbac.
Așezați-le la câțiva centimetri distanță sub carne și înfășurați fiecare strâns în jurul cărnii de vită rulate și legați-le într-un nod.
Încălziți grătarul la cea mai înaltă setare și închideți capacul. Așteptați cel puțin 15 minute înainte de a continua. Ungeți grătarele cu un prosop de hârtie îmbibat cu ulei vegetal ținut cu o pereche lungă de clești.
Așezați carnea rulată pe cusătura grătarului în jos și coborâți capacul. Gatiti timp de 8 minute pe fiecare parte, rotind ruloul de doua ori (pentru un timp total de gatire de 24 de minute), pana cand temperatura interna Inregistreaza 125 de la 130 de la 130 de la 1 la 130 de grade F pentru mediu-rar, sau pana cand ajunge la coacerea dorita.
Lăsați carnea să se odihnească timp de 5 minute pe o suprafață de lucru. Apoi tăiați sfoara și sculptați ruloul în felii groase de 1 inch și aranjați pe un platou de servire. Dacă friptura nu a fost suficient de lungă sau dacă nu ați legat ruloul suficient de strâns, se poate destrăma atunci când îl feliați. Friptura și legumele vor fi în continuare delicioase și pot fi prezentate atractiv unul lângă celălalt pe un platou.